Installatiebedrijven

Ventilatie installatie
  • Wilt u simpel en effectief het resultaat van uw installaties meten bij uw klanten?
  • Wilt u uw potentiele klanten overtuigen van het nut van een goede ventilatie?
  • Wilt u uitgebreide rapportages kunnen overleggen aan uw klanten?

GIGTECH heeft de ideale mobiele oplossing om snel een overzicht te krijgen van de luchtkwaliteit in een pand, door het gebruik van slimme meters. De oplossing is eenvoudig te plaatsen en zeer laagdrempelig in gebruik, écht plug & play!

De GIGTECH ‘meetkoffer’ biedt u een handzame koffer met daarin ruimte voor 10 sensoren die CO2, temperatuur en luchtvochtigheid kunnen meten. Deze werken op batterijen en zijn eenvoudig in elke ruimte te plaatsen. De bijgeleverde Gateway kan ter plekke aan het internet worden verbonden maar kan ook op 4G werken, om de data van de sensoren op te vangen en naar het dashboard te versturen. Op het dashboard ziet u real-time de luchtkwaliteit van alle ruimtes, en kun u terug in de geschiedenis kijken en rapportages maken van het verloop.

 

Ik wil graag meer informatie!

Maak al uw klanten slim

Het slimme meet platform van GIGTECH bestaat uit een breed assortiment van sensoren die op veel manieren te combineren zijn waarbij alle informatie te verrijken is met externe bronnen zoals het actuele plaatselijke weerbericht.


Veel moderne installatie bieden al zogeheten API’s aan waarmee zij hun data, maar vaak ook hun input aan een externe bron kunnen koppelen. Het is daarmee mogelijk alle gegeven in te laden in het dashboard, maar ook automisch acties te genereren aan de hand van grenswaardes. Pas bijvoorbeeld de automatische ventilatie aan, aan de hand van de meetwaardes van de sensoren, maar alleen als er mensen in de ruimte zijn gedetecteerd.

 

Meetkoffer

GIGTECH, uw partner voor al uw IT & verbindings vraagstukken

GIGTECH heeft jarenlange ervaring in het bouwen van grootschalige (Wi-Fi) netwerken voor evenementen, beurzen, theaters en poppodia. Als geen ander zijn wij bekend met dagelijks veranderende omstandigheden, wensen of regelgeving. Heeft u een uitdaging met (Wi-Fi)verbindingen, sensoren of wilt u een connectie maken tussen 2   systemen? GIGTECH heeft voor elke uitdaging een passende oplossing.

Sinds 2021 heeft GIGTECH een partnership met het Belgische Calculus en is de Nederlandse distribiteur van het brede portfolio aan slimme meters die allemaal hun data in 1 overzichtelijk dashboard kunnen weergeven. Van stroom of waterverbruik, CO2 en partikelmeters tot windsnelheden, geluidsniveaus, trillingen, temperatuur en rookmelders. 

Schuiven naar boven