Werkplek
beheer

De gemiddelde werknemer gebruikt twee devices om zijn of haar functie uit te voeren. Hoe groter je organisatie is, hoe groter het aantal devices in jouw beheer. Grote organisaties hebben hiervoor hun eigen ICT-afdeling, kleine en middelgrote organisaties vaak niet. Dit pakken wij graag voor je op.

Werkplekbeheer houdt in dat wij zorg dragen voor alle devices in je bedrijf. Daaronder vallen updates, account- en toegangsbeheer, tijdelijke vervangingen van devices en back-ups.

Al je systemen en software zijn up to date

Tijdelijke vervanging bij defecten

Account- en licentiebeheer

Je online veiligheid is gewaarborgd

Wij zorgen ervoor dat jij je werk kunt doen

Dat doen we voor bedrijven van elk formaat, die redelijk zelfstandig werken en goede systemen hebben, maar geen eigen ICT-afdeling. We zorgen ervoor dat je devices en software up to date zijn, dat alles goed functioneert en dat je medewerkers toegang hebben tot de voor hen relevante data. Let wel: we zijn geen helpdesk die je helpt de functies van Excel te begrijpen of assisteert met het maken van Powerpoints.

Werkplekbeheer betekent tevens dat wij er wanneer jij een nieuwe medewerker aanneemt voor zorgen dat diegene van een laptop, tablet en/of smartphone wordt voorzien. Hierop hebben we de basis applicaties van jouw bedrijf al geïnstalleerd, (waarvan wij voor jou de licenties kunnen beheren) en de toegang geregeld tot de juiste informatie. Gaat een laptop kapot? Dan kunnen wij binnen zes uur een vervanging aanleveren met daarop de bovengenoemde basis applicaties, zodat je werkzaamheden direct kunnen doorgaan.

Het functioneren van de devices in je organisatie houden we door middel van online monitoring in de gaten. We checken dagelijks of er nieuwe updates beschikbaar zijn voor je systemen, die we eerst zelf testen voordat we ze voor je implementeren. Wekelijks lopen we door de alerts heen die uit de logfiles van je systemen naar voren kwamen. Zien we iets verdachts, dan ondernemen we tijdig de benodigde acties.

Bij een overeenkomst voor werkplekbeheer mag je ons altijd om advies vragen om processen te optimaliseren. Adviezen geven wij daarnaast ook ongevraagd wanneer we zelf ruimte voor verbetering zien. Denk bijvoorbeeld aan betere beveiliging voor je mailboxen, de tip om systemen af en toe even opnieuw op te starten of de reminder dat je medewerkers écht multi-factor authenticatie moeten gebruiken. De veiligheid van je systemen en bedrijfsinformatie is iets wat we samen moeten waarborgen.

Tijdelijke ICT
Voorzieningen

GIGTECH kan op elke plek in Nederland én de rest van Europa een hoogwaardige (internet)verbinding realiseren die aan al jouw eisen voldoet. Vervolgens leggen wij naar wens een compleet en stabiel netwerk aan met vaste en draadloze verbindingen waarop wij onze diensten zoals crowdmanagement of onze slimme sensoren kunnen aanbieden. Dit netwerk wordt nauwkeurig in de gaten gehouden.

Signaleren we problemen? Wij wachten jouw telefoontje niet af, maar gaan gelijk aan de slag en bellen jou naderhand om te melden dat het probleem dat jij nog niet eens hebt opgemerkt al is verholpen.

Permanente ICT
Voorzieningen

Op jouw vaste locatie wil je uiteraard beschikken over een stabiel en veilig netwerk, voor jou en alle andere gebruikers. Of het nu om een bedrijfspand gaat, een groot magazijn of een horecazaak. Wij leveren een betrouwbaar netwerk dat beschermd is tegen uitval en wij houden dit 24 uur per dag voor je in de gaten.

Wij verzorgen dit gehele proces van begin tot eind. Is er nog geen glasvezel? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat dit wordt aangelegd. Na de levering van alle componenten en het opbouwen van het netwerk blijven we betrokken. De veiligheid en stabiliteit van jouw netwerk is onze verantwoordelijkheid. We houden je netwerk up to date en kunnen door 24/7 monitoring direct ingrijpen bij problemen, nog voordat de gebruikers van jouw netwerk hier hinder van ondervinden.

Biddinghuizen

Lowlands

lowlands-alpha 2

Arnhem

GelreDome

GelreDome

Rotterdam

IFFR

IFFR

Onze diensten

Alles begint bij een betrouwbaar netwerk. Het maakt ons niet uit waar jouw project zich bevindt. Dit fundament kunnen wij overal in Europa voor jou verzorgen.

Met onze verbindingen als basis combineren we samen onze aanvullende diensten en apparatuur tot een complete ICT-oplossing op maat. Via één partij, met daarbij één vast aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke.

Of maak een afspraak

We horen graag meer over jouw project en je wensen. Vul dit contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden in kaart te brengen.