Hoe kunnen wij je helpen?

Neem contact met ons op

Algemeen

Support

Administratie

Bedrijfsgegevens

btw nr: NL853788170B01

kvk: 60158077

iban: NL15RABO0156043297

Veelgestelde vragen

Er is geen internet aanwezig op mijn locatie, kunnen jullie alsnog een netwerk aanleggen?

Absoluut. Wanneer er op het terrein geen  internet aanwezig is, hebben we talloze mogelijkheden om tóch een verbinding te realiseren. Van straalverbindingen tot multiSIM 4G/5G oplossingen of zelfs satelliet. Op elke locatie in Nederland (én Europa) kunnen wij voor een betrouwbare verbinding zorgen.

Werkt GIGTECH ook buiten Nederland?

Jazeker. Dankzij ons internationale partnernetwerk kunnen we in heel Europa de betrouwbare ICT-oplossingen leveren zoals je die in Nederland van ons gewend bent.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Altijd op zeer korte termijn. Afhankelijk van je vraag kunnen we in veel gevallen de volgende dag leveren. Bel ons gerust even, dan laten we je gelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Richt GIGTECH zich puur op dienstverlening of kan ik ook bij jullie terecht voor hardware?

We zijn een full service ICT-partner en reseller van een groot aantal merken. Wij leveren uiteraard ook de benodigde hardware voor onze projecten. Sommige producten zijn ook als dry-hire beschikbaar.

Werken jullie ook voor bedrijven buiten de evenementenbranche en/of kleinere bedrijven?

Onze roots liggen in de evenementenbranche, maar de kennis en ervaring die we hier hebben opgedaan zijn ook zeer waardevol voor bedrijven in andere sectoren. Denk hierbij aan het onderwijs, de vrijetijdssector, horeca maar ook het MKB.  Het formaat van je bedrijf doet er niet toe. Ook voor kleine en middelgrote bedrijven leveren we graag een oplossing op maat.