Over
GIGTECH

Een ICT-partij die onder alle omstandigheden stabiele en betrouwbare ICT-oplossingen van hoge kwaliteit kan bieden, ongeacht de locatie, het aantal gebruikers en de andere uitdagingen die de evenementenbranche met zich meebrengt. Vanuit deze behoefte is GIGTECH in 2014 ontstaan uit onder andere MOJO Concerts en LOC7000.

De hoge standaarden en extreme focus op betrouwbaarheid uit de evenementenwereld nemen we mee naar al onze opdrachten, van festivals tot kantoorpanden.

Missie

GIGTECH biedt feilloze ICT-oplossingen op maat voor zowel tijdelijke als vaste locaties. Dat doen we ongeacht de locatie en altijd binnen de afgesproken tijd, dat is ons unieke karakter dankzij onze roots uit de evenementenwereld. Door alles goed in te richten en altijd vooruit te denken lossen we problemen zoveel mogelijk op voordat de klant er überhaupt iets van heeft gemerkt.

We leveren verbindingen waar je écht op kunt vertrouwen, zodat jouw werkzaamheden altijd door kunnen gaan. Daarom staan we dag en nacht voor je klaar en zijn we trots op de projecten die wij afleveren, keer op keer.

Visie

Er is weinig waar mensen zich zo aan kunnen ergeren als aan een slecht werkende verbinding. Wij vinden dat onze klanten de kans niet eens moeten krijgen om zich hieraan te storen. Door alles goed in te richten en altijd vooruit te denken lossen we problemen zoveel mogelijk op voordat de eindgebruiker er überhaupt iets van heeft gemerkt. Dat doen we door alles zo te bouwen dat het netwerk altijd in de lucht blijft en wij issues in veel gevallen op afstand kunnen oplossen. Kan dit niet? Dan staan we in no time bij jou op locatie.

Wij leveren betrouwbare connectiviteit en diensten aan al onze klanten, ongeacht de locatie en ongeacht het tijdstip. Bij ons gaat de show altijd door!

 

Tijdelijke ICT
Voorzieningen

GIGTECH kan op elke plek in Nederland én de rest van Europa een hoogwaardige (internet)verbinding realiseren die aan al jouw eisen voldoet. Vervolgens leggen wij naar wens een compleet en stabiel netwerk aan met vaste en draadloze verbindingen waarop wij onze diensten zoals crowdmanagement of onze slimme sensoren kunnen aanbieden. Dit netwerk wordt nauwkeurig in de gaten gehouden.

Signaleren we problemen? Wij wachten jouw telefoontje niet af, maar gaan gelijk aan de slag en bellen jou naderhand om te melden dat het probleem dat jij nog niet eens hebt opgemerkt al is verholpen.

Permanente ICT
Voorzieningen

Op jouw vaste locatie wil je uiteraard beschikken over een stabiel en veilig netwerk, voor jou en alle andere gebruikers. Of het nu om een bedrijfspand gaat, een groot magazijn of een horecazaak. Wij leveren een betrouwbaar netwerk dat beschermd is tegen uitval en wij houden dit 24 uur per dag voor je in de gaten.

Wij verzorgen dit gehele proces van begin tot eind. Is er nog geen glasvezel? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat dit wordt aangelegd. Na de levering van alle componenten en het opbouwen van het netwerk blijven we betrokken. De veiligheid en stabiliteit van jouw netwerk is onze verantwoordelijkheid. We houden je netwerk up to date en kunnen door 24/7 monitoring direct ingrijpen bij problemen, nog voordat de gebruikers van jouw netwerk hier hinder van ondervinden.

Veelgestelde vragen

Er is geen internet aanwezig op mijn locatie, kunnen jullie alsnog een netwerk aanleggen?

Absoluut. Wanneer er op het terrein geen  internet aanwezig is, hebben we talloze mogelijkheden om tóch een verbinding te realiseren. Van straalverbindingen tot multiSIM 4G/5G oplossingen of zelfs satelliet. Op elke locatie in Nederland (én Europa) kunnen wij voor een betrouwbare verbinding zorgen.

Werkt GIGTECH ook buiten Nederland?

Jazeker. Dankzij ons internationale partnernetwerk kunnen we in heel Europa de betrouwbare ICT-oplossingen leveren zoals je die in Nederland van ons gewend bent.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Altijd op zeer korte termijn. Afhankelijk van je vraag kunnen we in veel gevallen de volgende dag leveren. Bel ons gerust even, dan laten we je gelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Richt GIGTECH zich puur op dienstverlening of kan ik ook bij jullie terecht voor hardware?

We zijn een full service ICT-partner en reseller van een groot aantal merken. Wij leveren uiteraard ook de benodigde hardware voor onze projecten. Sommige producten zijn ook als dry-hire beschikbaar.

Werken jullie ook voor bedrijven buiten de evenementenbranche en/of kleinere bedrijven?

Onze roots liggen in de evenementenbranche, maar de kennis en ervaring die we hier hebben opgedaan zijn ook zeer waardevol voor bedrijven in andere sectoren. Denk hierbij aan het onderwijs, de vrijetijdssector, horeca maar ook het MKB.  Het formaat van je bedrijf doet er niet toe. Ook voor kleine en middelgrote bedrijven leveren we graag een oplossing op maat.

Onze klanten

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op!