Over GIGTECH

GIGTECH is opgericht in 2014 vanuit de sterkte behoefte in de markt voor een ICT partij die zich voor 100% focust op tijdelijke ICT voorzieningen, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid, en communicatie de belangrijkste speerpunten zijn. Uit de koker van o.a. MOJO Concerts en LOC7000 zijn alle ervaringen op festival en ICT gebied samengekomen in het productportfolio van GIGTECH. Door het gebruik van hoogwaardige hardware, slimme configuraties en monitoring, noodstroomvoorzieningen en degelijke verpakkingen kan GIGTECH op elk terrein en in elk gebouw een stabiele ICT omgeving leveren. Het productportfolio is constant in ontwikkeling, waarbij recentelijk door de inlijving van de event-IT tak van TripleA Networks alle goede eigenschappen van  de betrouwbare techniek van LTE gecombineerd wordt met hedendaagse netwerkoplossingen om voor elke type evenement en elke gewenste applicatie de perfecte verbinding te leveren die past binnen de wensen en het budget van de organisatie.

Naast het leveren van standaard (internet)verbindingen kan GIGTECH ook grootschalige Wi-Fi omgevingen bouwen voor het publiek, en leveren we Camera beveiliging, VoIP telefonie en IoT oplossingen, en kunnen wij accreditatie, cashless systemen en (festival) applicaties in samenwerking met partners leveren zodat alles onder 1 dak beschikbaar is, met 1 aanspreekpunt en 1 eindverantwoordelijke partij voor de gehele evenementen automatisering.

Door het dienstverlenende karakter van het bedrijf en de snel voortschrijdende techniek investeert GIGTECH continue in kennis en de laatste technologische ontwikkelingen om evenementen altijd te kunnen voorzien van de meest recente en beste oplossingen voor hun communicatievraagstukken. Specifiek op het vlak van Wi-Fi heeft GIGTECH ontzettend veel kennis opgebouwd doordat het steeds in korte tijd in een continu veranderende omgeving Wi-Fi netwerken bouwt die slechts een beperkte tijd gebruikt worden en moeten presteren. Elk type gebouw, elk type gebruiker en elke situatie is wel eens de revue gepasseerd en heeft het kennisniveau van de engineers vergroot om te kunnen voldoen aan de steeds uitdagender wordende klus om in een draadlozer wordende wereld tóch een goed werkende verbinding af te kunnen leveren voor de klant.

Sinds 3 jaar levert en beheert GIGTECH ook de vaste ICT netwerken van stadions, beurshallen en concertzalen. Hier wordt de diepgaande netwerk kennis gecombineerd met een flexibel inzetbare schil van mensen en materialen, zodat ook op last-minute projecten een noodzakelijke uitbreiding van het vaste netwerk kan worden gerealiseerd. Het vaste netwerk wordt beheerd met het oog op evenementen en een dagelijks veranderende gebruikersgroep. Dit samen maakt de ideale combinatie voor venues waarbij letterlijk geen dag hetzelfde is en er continu ingespeeld dient te worden op de veranderende wensen van de klant.

GIGTECH heeft een zeer divers aanbod aan opdrachtgevers, en staat onder andere klaar voor: Lowlands Festival, North Sea Jazz festival, Libelle Zomerweek, Parookaville (DE) Concert at Sea, Europort Beurs, Mysteryland, International Film Festival Rotterdam, Pinkpop festival, Defqon1 en New Horizons (DE). GIGTECH levert en beheert de vaste en semipermanente omgevingen bij LOC7000, MOJO Concerts, Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, The Security Company, Wagener Stadion, LiveCrowd, RogerRadios, Camel&Co en het Gelredome

GIGTECH uw ICT partner voor het MKB en evenementen!
a12c168f-e366-411c-a2ca-da8f17a0d0b7

GIGTECH levert toepassingen voor:

 • Evenementen
 • Beurs en congreslocaties
 • Pop- en muziekzalen
 • Musea
 • Bioscopen
 • Kantoor en bedrijfsvestigingen
 • Fabriek en werkplaatsen
 • Binnensteden, pleinen en terrassen
 • Vakantie en recreatieparken
 • Camping en jachthavens
 • Zwembaden
 • Sportaccommodaties
 • Horeca en hotels
 • Ieder andere gewenste locaties
Schuiven naar boven