Onze diensten

Jouw ICT-oplossing stemmen we volledig af op je locatie, je werkzaamheden en je eindgebruikers. De high-end basisverbinding waarop we verder bouwen leveren wij voor je als je die nog niet hebt. Vanaf hier kijken we samen wat er nog meer nodig is om aan jouw wensen te voldoen.

Goede Wi-Fi is een keuze. Wij helpen jou om die keuze te maken, waar je je ook bevindt en ongeacht het aantal gebruikers dat je wil bedienen. Van inventarisatie tot levering en van achteraf meten tot continu bijstellen, wij pakken het hele proces voor je op en gaan pas naar huis wanneer er niks meer op jouw Wi-Fi is aan te merken.

Of maak een afspraak

Private LTE is de meest flexibele en betrouwbare oplossing voor mobiele netwerken. We bouwen hier namelijk een geheel eigen 4G netwerk, los van de grote providers, op een frequentie waar alleen wij de simkaarten en vergunning voor hebben. Dat dit netwerk hoe dan ook in de lucht blijft, dat garanderen we.

Of maak een afspraak

Traditionele telefonie is en blijft onmisbaar voor zowel vaste kantoren als op events. Via ons VoIP (Voice over IP) platform met een volledig redundant uitgevoerde centrale bieden wij zeer betrouwbare, flexibele en schaalbare telefonieoplossingen op maat voor alle denkbare toepassingen.

Of maak een afspraak

Camera’s met haarscherp beeld, infrarood en een groot zoombereik zijn slechts het begin. Via onze eigen verbindingen brengen we alle beelden zonder verlies van kwaliteit naar jouw meldkamer, die wij voor je kunnen leveren én inrichten. Druktemetingen, telsystemen en analyses van bezoekersstromen op basis van de beelden zorgen ervoor dat jij gericht actie kunt ondernemen.

Of maak een afspraak

Met behulp van sensoren verzamelen we constant data over systemen als aggregaten en waterpompen maar ook van de weersomstandigheden, drukte of luchtkwaliteit op jouw locatie. Al deze informatie brengen we samen in één overzichtelijk dashboard, waar we precies instellen bij welke waarden we alarmeringen versturen of automatische acties laten uitvoeren.

Of maak een afspraak

De bewaking van je netwerk en het veilig en up to date houden van je systemen nemen wij graag voor je uit handen. Door actieve monitoring, dagelijkse controle op updates en automatische triggers worden we 24/7 op de hoogte gebracht van mogelijke problemen en kunnen daardoor tijdig ingrijpen.

Of maak een afspraak

Wij zorgen ervoor dat jij en je team onbezorgd jullie werk kunnen doen. Met werkplekbeheer zorgen wij ervoor dat je werkstations altijd veilig en up to date zijn, voorzien van de juiste licenties en geoptimaliseerd voor de beste prestaties. Ook geven we gevraagde en ongevraagde adviezen over cyber security en veilig werken met informatie.

Of maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Er is geen internet aanwezig op mijn locatie, kunnen jullie alsnog een netwerk aanleggen?

Absoluut. Wanneer er op het terrein geen  internet aanwezig is, hebben we talloze mogelijkheden om tóch een verbinding te realiseren. Van straalverbindingen tot multiSIM 4G/5G oplossingen of zelfs satelliet. Op elke locatie in Nederland (én Europa) kunnen wij voor een betrouwbare verbinding zorgen.

Werkt GIGTECH ook buiten Nederland?

Jazeker. Dankzij ons internationale partnernetwerk kunnen we in heel Europa de betrouwbare ICT-oplossingen leveren zoals je die in Nederland van ons gewend bent.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Altijd op zeer korte termijn. Afhankelijk van je vraag kunnen we in veel gevallen de volgende dag leveren. Bel ons gerust even, dan laten we je gelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Richt GIGTECH zich puur op dienstverlening of kan ik ook bij jullie terecht voor hardware?

We zijn een full service ICT-partner en reseller van een groot aantal merken. Wij leveren uiteraard ook de benodigde hardware voor onze projecten. Sommige producten zijn ook als dry-hire beschikbaar.

Werken jullie ook voor bedrijven buiten de evenementenbranche en/of kleinere bedrijven?

Onze roots liggen in de evenementenbranche, maar de kennis en ervaring die we hier hebben opgedaan zijn ook zeer waardevol voor bedrijven in andere sectoren. Denk hierbij aan het onderwijs, de vrijetijdssector, horeca maar ook het MKB.  Het formaat van je bedrijf doet er niet toe. Ook voor kleine en middelgrote bedrijven leveren we graag een oplossing op maat.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op!