Onze diensten

Jouw ICT-oplossing stemmen we volledig af op je locatie, je werkzaamheden en je eindgebruikers. De high-end basisverbinding waarop we verder bouwen leveren wij voor je als je die nog niet hebt. Vanaf hier kijken we samen wat er nog meer nodig is om aan jouw wensen te voldoen.

Goede Wi-Fi is een keuze. Wij helpen jou om die keuze te maken, waar je je ook bevindt en ongeacht het aantal gebruikers dat je wil bedienen. Van inventarisatie tot levering en van achteraf meten tot continu bijstellen, wij pakken het hele proces voor je op en gaan pas naar huis wanneer er niks meer op jouw Wi-Fi is aan te merken.

Of maak een afspraak

Private LTE is de meest flexibele en betrouwbare oplossing voor mobiele netwerken. We bouwen hier namelijk een geheel eigen 4G netwerk, los van de grote providers, op een frequentie waar alleen wij de simkaarten en vergunning voor hebben. Dat dit netwerk hoe dan ook in de lucht blijft, dat garanderen we.

Of maak een afspraak

Traditionele telefonie is en blijft onmisbaar voor zowel vaste kantoren als op events. Via ons VoIP (Voice over IP) platform met een volledig redundant uitgevoerde centrale bieden wij zeer betrouwbare, flexibele en schaalbare telefonieoplossingen op maat voor alle denkbare toepassingen.

Of maak een afspraak

Camera’s met haarscherp beeld, infrarood en een groot zoombereik zijn slechts het begin. Via onze eigen verbindingen brengen we alle beelden zonder verlies van kwaliteit naar jouw meldkamer, die wij voor je kunnen leveren én inrichten. Druktemetingen, telsystemen en analyses van bezoekersstromen op basis van de beelden zorgen ervoor dat jij gericht actie kunt ondernemen.

Of maak een afspraak

Met behulp van sensoren verzamelen we constant data over systemen als aggregaten en waterpompen maar ook van de weersomstandigheden, drukte of luchtkwaliteit op jouw locatie. Al deze informatie brengen we samen in één overzichtelijk dashboard, waar we precies instellen bij welke waarden we alarmeringen versturen of automatische acties laten uitvoeren.

Of maak een afspraak

De bewaking van je netwerk en het veilig en up to date houden van je systemen nemen wij graag voor je uit handen. Door actieve monitoring, dagelijkse controle op updates en automatische triggers worden we 24/7 op de hoogte gebracht van mogelijke problemen en kunnen daardoor tijdig ingrijpen.

Of maak een afspraak

Wij zorgen ervoor dat jij en je team onbezorgd jullie werk kunnen doen. Met werkplekbeheer zorgen wij ervoor dat je werkstations altijd veilig en up to date zijn, voorzien van de juiste licenties en geoptimaliseerd voor de beste prestaties. Ook geven we gevraagde en ongevraagde adviezen over cyber security en veilig werken met informatie.

Of maak een afspraak

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op!