Netwerk- en
systeem
beheer

Netwerk- en systeembeheer gaan hand in hand. Een sterk aangelegd netwerk vormt de basis voor de systemen waar jouw organisatie dagelijks mee werkt. Door deze vervolgens goed te monitoren en de beveiliging up to date te houden is jouw bedrijf- of evenement infrastructuur veilig en presteert het optimaal.

GIGTECH biedt complete oplossingen voor organisaties die volledig op hun netwerk en systemen willen kunnen vertrouwen zonder hier zelf naar om te hoeven kijken.

Systemen zijn altijd up to date, veilig en stabiel

Preventief ingrijpen door slimme monitoring

24/7 snelle ondersteuning bij problemen

Eén vaste partner voor al het beheer

Altijd veilig, up to date en stabiel

Ons werk is verre van afgerond nadat we jouw locatie hebben voorzien van een betrouwbaar netwerk. De veiligheid van jouw netwerk blijft onze verantwoordelijkheid. Daarvoor zetten we firewalls in die in real time al het inkomende en uitgaande verkeer scannen op virussen en malware. Niets kan ongemerkt passeren en elk gerapporteerde incident wordt gelijk door ons onder de loep genomen.

Ook op de betrouwbaarheid blijven we toezien. Voor de waarden die we voor jouw netwerk monitoren stellen we triggers in, waardoor we bij afwijkende waarden gealarmeerd worden en precies weten wat er aan de hand is en wat we hieraan kunnen doen. Hierdoor kunnen we problemen in je netwerk oplossen voordat jij er überhaupt iets van hebt gemerkt. Goed om te weten: we zorgen altijd voor redundantie, zodat bij uitval van componenten jouw netwerk hoe dan ook in de lucht blijft. Ook raden we altijd het gebruik van een UPS (noodstroombatterij) aan, zodat stroomuitval en spiekspanning geen invloed hebben op het functioneren van jouw kritische systemen.

Van de servers en systemen waar jij en je team elke dag mee werken verwacht je dat ze veilig en stabiel zijn. Dat vereist monitoring en regelmatige updates, maar ook een kritische blik. We checken dagelijks of alle systemen in ons beheer up to date zijn, maar testen de updates eerst zelf voor we ze implementeren. We zorgen ervoor dat er structureel back-ups worden gemaakt van je gegevens en houden de status van jouw servers en systemen via online monitoring goed in de gaten.

Ook hier stellen we op bepaalde waarden triggers in, waardoor we gelijk op de hoogte worden gesteld bij afwijkingen. Blijkt de harde schijf van een systeem vol te zijn of zien we dat de processor constant op maximale capaciteit draait? Dan gaan we daar nu al mee aan de slag, om de problemen die daar doorgaans op volgen voor te zijn en te voorkomen. We nemen je de zorgen rond je netwerk en systemen volledig uit handen, zodat jij je kan focussen op je eigen expertise.

Tijdelijke ICT
Voorzieningen

GIGTECH kan op elke plek in Nederland én de rest van Europa een hoogwaardige (internet)verbinding realiseren die aan al jouw eisen voldoet. Vervolgens leggen wij naar wens een compleet en stabiel netwerk aan met vaste en draadloze verbindingen waarop wij onze diensten zoals crowdmanagement of onze slimme sensoren kunnen aanbieden. Dit netwerk wordt nauwkeurig in de gaten gehouden.

Signaleren we problemen? Wij wachten jouw telefoontje niet af, maar gaan gelijk aan de slag en bellen jou naderhand om te melden dat het probleem dat jij nog niet eens hebt opgemerkt al is verholpen.

Permanente ICT
Voorzieningen

Op jouw vaste locatie wil je uiteraard beschikken over een stabiel en veilig netwerk, voor jou en alle andere gebruikers. Of het nu om een bedrijfspand gaat, een groot magazijn of een horecazaak. Wij leveren een betrouwbaar netwerk dat beschermd is tegen uitval en wij houden dit 24 uur per dag voor je in de gaten.

Wij verzorgen dit gehele proces van begin tot eind. Is er nog geen glasvezel? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat dit wordt aangelegd. Na de levering van alle componenten en het opbouwen van het netwerk blijven we betrokken. De veiligheid en stabiliteit van jouw netwerk is onze verantwoordelijkheid. We houden je netwerk up to date en kunnen door 24/7 monitoring direct ingrijpen bij problemen, nog voordat de gebruikers van jouw netwerk hier hinder van ondervinden.

Biddinghuizen

Lowlands

lowlands-alpha 2

Arnhem

GelreDome

GelreDome

Rotterdam

IFFR

IFFR

Onze diensten

Alles begint bij een betrouwbaar netwerk. Het maakt ons niet uit waar jouw project zich bevindt. Dit fundament kunnen wij overal in Europa voor jou verzorgen.

Met onze verbindingen als basis combineren we samen onze aanvullende diensten en apparatuur tot een complete ICT-oplossing op maat. Via één partij, met daarbij één vast aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke.

Of maak een afspraak

We horen graag meer over jouw project en je wensen. Vul dit contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden in kaart te brengen.