Wi-Fi

Er zijn maar weinig zaken waar mensen zich erger aan kunnen storen dan aan slechte Wi-Fi. Gelukkig is er altijd een reden aan te wijzen die de slechte verbinding verklaart en hebben wij ons gespecialiseerd in het vinden en uitvoeren van de oplossing.

Vanuit de evenementenbranche zijn we gewend om stabiele Wi-Fi netwerken aan te leggen in veranderende omgevingen waarin iedereen eigen apparatuur meeneemt en constant in beweging is. Jouw vaste locatie van Wi-Fi voorzien of je bestaande netwerk tijdelijk uitbreiden is voor ons dan ook een eitje.

Razendsnel, stabiel en betrouwbaar

Voor zowel vaste als tijdelijke installaties

Overal in Nederland mogelijk

Ook voor zeer grote gebruikersgroepen

Goede Wi-Fi is een keuze

Het is overal mogelijk om aan goede, betrouwbare Wi-Fi te komen. Zonder uitzonderingen. Wij installeren Wi-Fi netwerken in kantoorpanden, scholen, campings, bioscopen, beursgebouwen en festivals. Binnen én buiten. Door heel Nederland én daarbuiten.

Meten is weten. Wij brengen precies in kaart waar de access points moeten komen voor een volledig dekkend netwerk. Verandert er iets op je locatie of verwacht je veel mensen bij elkaar? Dan meten we opnieuw, stellen we zaken bij en verzorgen we indien nodig extra access points. We gaan pas naar huis wanneer al jouw gebruikers in elke hoek van je locatie over snel internet beschikken.

Voor écht goede Wi-Fi moet je overal rekening mee houden en waar nodig aanpassingen verrichten. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met mogelijk te bouwen constructies in beursgebouwen of interferentie van radarsystemen van naburige havens of vliegvelden. Dit kan allemaal interferentie opleveren, dus passen wij het netwerk hierop aan. Is je bedrijf deels seizoensgebonden en verschilt het aantal gebruikers en hun verspreiding over je locatie daardoor? Dan kun je ervoor kiezen om goed basisnetwerk door ons laten bouwen die wij in het hoogseizoen uitbreiden met de benodigde capaciteit.

Ons doorgewinterde team heeft alles al eens gezien, meegemaakt en ondanks alle uitdagingen elke klant van geweldige Wi-Fi voorzien. Wordt jouw locatie onze volgende uitdaging?

Tijdelijke ICT
Voorzieningen

GIGTECH kan op elke plek in Nederland én de rest van Europa een hoogwaardige (internet)verbinding realiseren die aan al jouw eisen voldoet. Vervolgens leggen wij naar wens een compleet en stabiel netwerk aan met vaste en draadloze verbindingen waarop wij onze diensten zoals crowdmanagement of onze slimme sensoren kunnen aanbieden. Dit netwerk wordt nauwkeurig in de gaten gehouden.

Signaleren we problemen? Wij wachten jouw telefoontje niet af, maar gaan gelijk aan de slag en bellen jou naderhand om te melden dat het probleem dat jij nog niet eens hebt opgemerkt al is verholpen.

Permanente ICT
Voorzieningen

Op jouw vaste locatie wil je uiteraard beschikken over een stabiel en veilig netwerk, voor jou en alle andere gebruikers. Of het nu om een bedrijfspand gaat, een groot magazijn of een horecazaak. Wij leveren een betrouwbaar netwerk dat beschermd is tegen uitval en wij houden dit 24 uur per dag voor je in de gaten.

Wij verzorgen dit gehele proces van begin tot eind. Is er nog geen glasvezel? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat dit wordt aangelegd. Na de levering van alle componenten en het opbouwen van het netwerk blijven we betrokken. De veiligheid en stabiliteit van jouw netwerk is onze verantwoordelijkheid. We houden je netwerk up to date en kunnen door 24/7 monitoring direct ingrijpen bij problemen, nog voordat de gebruikers van jouw netwerk hier hinder van ondervinden.

Biddinghuizen

Lowlands

lowlands-alpha 2

Arnhem

GelreDome

GelreDome

Rotterdam

IFFR

IFFR