Camera-
toezicht
& crowd
management

Van huis uit zijn we gewend om cameratoezicht voor evenementen te verzorgen, maar onze systemen lenen zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld bouwplaatsen en andere tijdelijke toezicht momenten. De camerabeelden worden via onze hoogwaardige verbindingen direct naar jouw meldkamer gestuurd, die wij uiteraard ook volledig voor je kunnen inrichten.

Onze camera’s leveren een haarscherpe beeldkwaliteit, overdag en ’s nachts, dankzij infraroodtechniek en een groot zoombereik.

Desgewenst met compleet ingerichte mobiele meldkamer

Haarscherpe beeldkwaliteit, overdag en ’s nachts

Volledige mobiele camera’s op elke locatie te plaatsen

Meet drukte en krijg inzicht in je bezoekerstromen

Volledige controle over jouw terrein

Cameratoezicht richten we precies zo in dat jij alle belangrijke ontwikkelingen op je locatie tijdig waarneemt en hierop kunt inspelen. Onze camerasystemen van het merk AXIS leveren een haarscherpe beeldkwaliteit. Ook ’s nachts, dankzij infraroodtechniek, en tijdens concerten, waarbij we de camera’s vooraf precies zo finetunen dat knipperend en kleurrijk licht het zicht niet belemmert.

Deze camera’s kunnen we op vele manieren bevestigen, eventueel leveren inclusief een mobiele optie met mast, aggregaat of accupack voor de stroomvoorziening. Uiteraard versturen we de beelden via onze eigen verbinding, waarbij de hoge beeldkwaliteit behouden blijft en de stream vrij is van hapering.

Naast de cameratechniek zelf is het mogelijk om de vervolgstappen ook samen met GIGTECH op te pakken. Ons volledige crowd management systeem bevat namelijk ook de schermen, computers, bedienposten en andere essentiële inrichting voor een meldkamer. In samenwerking met Skills Crowd managment leveren wij ook een volledig ingerichte mobiele control room. Waar nodig kunnen wij de camerasystemen van de lokale diensten integreren en de beelden tussen 2 partijen wederzijds uitwisselen.

Daarnaast is het mogelijk om met behulp van onze slimme sensoren en software zeer accuraat bezoekers te tellen, drukte te meten en bezoekersstromen in de gaten te houden. Ook waarden zoals social distancing of de gemoedstoestand van het publiek is weer te geven. Al deze informatie wordt via overzichtelijke dashboards in de control room weergegeven zodat niets wat op het evenement gebeurt je ontgaat.

Tijdelijke ICT
Voorzieningen

GIGTECH kan op elke plek in Nederland én de rest van Europa een hoogwaardige (internet)verbinding realiseren die aan al jouw eisen voldoet. Vervolgens leggen wij naar wens een compleet en stabiel netwerk aan met vaste en draadloze verbindingen waarop wij onze diensten zoals crowdmanagement of onze slimme sensoren kunnen aanbieden. Dit netwerk wordt nauwkeurig in de gaten gehouden.

Signaleren we problemen? Wij wachten jouw telefoontje niet af, maar gaan gelijk aan de slag en bellen jou naderhand om te melden dat het probleem dat jij nog niet eens hebt opgemerkt al is verholpen.

Permanente ICT
Voorzieningen

Op jouw vaste locatie wil je uiteraard beschikken over een stabiel en veilig netwerk, voor jou en alle andere gebruikers. Of het nu om een bedrijfspand gaat, een groot magazijn of een horecazaak. Wij leveren een betrouwbaar netwerk dat beschermd is tegen uitval en wij houden dit 24 uur per dag voor je in de gaten.

Wij verzorgen dit gehele proces van begin tot eind. Is er nog geen glasvezel? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat dit wordt aangelegd. Na de levering van alle componenten en het opbouwen van het netwerk blijven we betrokken. De veiligheid en stabiliteit van jouw netwerk is onze verantwoordelijkheid. We houden je netwerk up to date en kunnen door 24/7 monitoring direct ingrijpen bij problemen, nog voordat de gebruikers van jouw netwerk hier hinder van ondervinden.

Biddinghuizen

Lowlands

lowlands-alpha 2

Arnhem

GelreDome

GelreDome

Rotterdam

IFFR

IFFR

Of maak een afspraak

We horen graag meer over jouw project en je wensen. Vul dit contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden in kaart te brengen.