Telefonie
(VoIP)

Veel kantoren en events maken nog steeds gebruik van traditionele telefoons. Hiervoor leveren we een unieke VoIP oplossing in eigen beheer via een redundant uitgevoerde centrale. Betrouwbaar, flexibel en zeer schaalbaar. Uiteraard verzorgen wij zowel de service als de levering of huur van de telefoontoestellen. Hierin heb je de keuze voor simpele, uitgebreide of draadloze modellen.

Onze VoIP dienst biedt talloze mogelijkheden waarmee aan al jouw eisen kan worden voldaan, waaronder de integratie van mobiele telefoons en uitgebreide mogelijkheden voor het instellen van ‘call-flows’ en callcenter faciliteiten.

Vaste telefonie in eigen beheer

Voor vaste en tijdelijke locaties

Uitgebreid en flexibel systeem

Redundant uitgevoerde centrale

Altijd telefonisch bereikbaar

Telefonische bereikbaarheid is en blijft onmisbaar voor zowel vaste locaties als evenementen. GIGTECH denkt graag met je mee en vertaalt jouw wensen naar een passende oplossing waar je altijd op kunt vertrouwen.

Ons VoIP platform stelt ons in staat om net zoveel spraakkanalen in te richten als jouw werkzaamheden vereisen. Dit platform biedt talloze mogelijkheden, zoals de integratie van zowel vaste als mobiele telefoons, waarbij via apps op de mobiele telefoons gebeld kan worden via onze VoIP centrale. Deze centrale is redundant uitgevoerd en werkt via de cloud; een internetverbinding is alles dat je nodig hebt om te kunnen bellen.

We leveren vaste toestellen van de merken Siemens of Yealink, in bureau of draadloze DECT-uitvoering. Uiteraard zorgen we er desgewenst voor dat je oproepen op zowel vaste als mobiele toestellen handmatig en automatisch kunt doorschakelen naar collega’s. Ook kunnen we ervoor zorgen dat alle telefonie standaard via het kantoornummer verloopt.

Deze volwaardige telefoondienst stemmen we op maat af voor alle denkbare toepassingen. Dat kan voor vaste en tijdelijke locaties. De combinatie hiervan, zoals een tijdelijke uitbreiding van een vaste locatie, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Tijdelijke ICT
Voorzieningen

GIGTECH kan op elke plek in Nederland én de rest van Europa een hoogwaardige (internet)verbinding realiseren die aan al jouw eisen voldoet. Vervolgens leggen wij naar wens een compleet en stabiel netwerk aan met vaste en draadloze verbindingen waarop wij onze diensten zoals crowdmanagement of onze slimme sensoren kunnen aanbieden. Dit netwerk wordt nauwkeurig in de gaten gehouden.

Signaleren we problemen? Wij wachten jouw telefoontje niet af, maar gaan gelijk aan de slag en bellen jou naderhand om te melden dat het probleem dat jij nog niet eens hebt opgemerkt al is verholpen.

Permanente ICT
Voorzieningen

Op jouw vaste locatie wil je uiteraard beschikken over een stabiel en veilig netwerk, voor jou en alle andere gebruikers. Of het nu om een bedrijfspand gaat, een groot magazijn of een horecazaak. Wij leveren een betrouwbaar netwerk dat beschermd is tegen uitval en wij houden dit 24 uur per dag voor je in de gaten.

Wij verzorgen dit gehele proces van begin tot eind. Is er nog geen glasvezel? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat dit wordt aangelegd. Na de levering van alle componenten en het opbouwen van het netwerk blijven we betrokken. De veiligheid en stabiliteit van jouw netwerk is onze verantwoordelijkheid. We houden je netwerk up to date en kunnen door 24/7 monitoring direct ingrijpen bij problemen, nog voordat de gebruikers van jouw netwerk hier hinder van ondervinden.

Biddinghuizen

Lowlands

lowlands-alpha 2

Arnhem

GelreDome

GelreDome

Rotterdam

IFFR

IFFR

Of maak een afspraak

We horen graag meer over jouw project en je wensen. Vul dit contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden in kaart te brengen.