Private
LTE/4G

Sommige mensen moeten te allen tijde bereikbaar zijn, waar ze zich op dat moment ook bevinden op jouw festivalterrein of in jouw pand. En sommige processen die via het netwerk verlopen, zoals de pinapparatuur op een event of de aansturing van mobiele camera’s, mogen geen moment stilvallen.

Private LTE is één van de meest betrouwbare oplossingen voor draadloze communicatie, die wij via ons volledig in-house ontwikkelde en beheerde platform leveren.

Netwerk via een gelicenseerde frequentie

Dataverbinding via eigen simkaarten

Volledig draadloos en mobiel

Hoge zekerheidsgarantie

Een geheel eigen 4G netwerk

Het 4G netwerk waar we vrijwel allemaal met onze mobiele telefoons gebruik van maken wordt door drie grote providers geleverd. Over het algemeen is dat prima, maar in sommige situaties is dit net wat minder praktisch. Denk bijvoorbeeld aan projecten die plaatsvinden in gebieden waar het bereik van de grote providers wat minder goed is of in panden waar het signaal makkelijk verstoord wordt.

Op evenementen komt daarbij tevens het probleem dat de soms enorme hoeveelheden bezoekers allemaal gebruik maken van het beschikbare netwerk. Op sommige evenemententerreinen kan zelfs sprake zijn van beide situaties.

Private LTE (Long Term Evolution) biedt in deze en andere situaties de uitkomst. Dit houdt in dat wij een geheel eigen 4G netwerk opbouwen, met onze eigen zenders en simkaarten. Dit netwerk werkt op een eigen frequentie die alleen door vergunninghouders gebruikt mag worden. Hierdoor kun jij precies bepalen wie jouw netwerk mag gebruiken en is er geen sprake van storingen of interferentie.

Naast het plaatsen en beheren van het Private LTE netwerk ziet GIGTECH persoonlijk toe dat jouw netwerk altijd blijft werken, want dat garanderen we. De kans op problemen is zeer klein, maar mocht er iets gebeuren, dan hebben wij direct de apparatuur en vakmensen achter de hand om in te kunnen grijpen. Dit is hét grote voordeel ten opzichte van de grote providers.

Tijdelijke ICT
Voorzieningen

GIGTECH kan op elke plek in Nederland én de rest van Europa een hoogwaardige (internet)verbinding realiseren die aan al jouw eisen voldoet. Vervolgens leggen wij naar wens een compleet en stabiel netwerk aan met vaste en draadloze verbindingen waarop wij onze diensten zoals crowdmanagement of onze slimme sensoren kunnen aanbieden. Dit netwerk wordt nauwkeurig in de gaten gehouden.

Signaleren we problemen? Wij wachten jouw telefoontje niet af, maar gaan gelijk aan de slag en bellen jou naderhand om te melden dat het probleem dat jij nog niet eens hebt opgemerkt al is verholpen.

Permanente ICT
Voorzieningen

Op jouw vaste locatie wil je uiteraard beschikken over een stabiel en veilig netwerk, voor jou en alle andere gebruikers. Of het nu om een bedrijfspand gaat, een groot magazijn of een horecazaak. Wij leveren een betrouwbaar netwerk dat beschermd is tegen uitval en wij houden dit 24 uur per dag voor je in de gaten.

Wij verzorgen dit gehele proces van begin tot eind. Is er nog geen glasvezel? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat dit wordt aangelegd. Na de levering van alle componenten en het opbouwen van het netwerk blijven we betrokken. De veiligheid en stabiliteit van jouw netwerk is onze verantwoordelijkheid. We houden je netwerk up to date en kunnen door 24/7 monitoring direct ingrijpen bij problemen, nog voordat de gebruikers van jouw netwerk hier hinder van ondervinden.

Biddinghuizen

Lowlands

lowlands-alpha 2

Arnhem

GelreDome

GelreDome

Rotterdam

IFFR

IFFR

Onze diensten

Alles begint bij een betrouwbaar netwerk. Het maakt ons niet uit waar jouw project zich bevindt. Dit fundament kunnen wij overal in Europa voor jou verzorgen.

Met onze verbindingen als basis combineren we samen onze aanvullende diensten en apparatuur tot een complete ICT-oplossing op maat. Via één partij, met daarbij één vast aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke.

Of maak een afspraak

We horen graag meer over jouw project en je wensen. Vul dit contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden in kaart te brengen.