Verbinding.
Altijd.
Overal.

Het maakt voor ons niet uit of jij een nieuw kantoor opent op de Zuidas of een festival organiseert in de polder. Waar je ook bent in Nederland, wij zorgen ervoor dat je beschikt over de hoogwaardige, betrouwbare internetverbinding die jouw werkzaamheden vereisen. De bijbehorende service en 24/7 support verzorgen we ook.

Project over de grens? Samen met ons netwerk van internationale partners kunnen wij je in heel Europa van dienst zijn.

Verbindingen mogelijk op elke locatie in Nederland

Tijdelijke en vaste netwerken of de combinatie hiervan

Redundant uitgevoerd voor maximale betrouwbaarheid

Kennis, ervaring en mentaliteit uit de evenementenbranche

Verbindingen mogelijk op elke locatie in Nederland

Redundant uitgevoerd voor maximale betrouwbaarheid

Tijdelijke en vaste netwerken of de combinatie hiervan

Kennis, ervaring en mentaliteit uit de evenementenbranche

High end ICT-oplossingen op maat

Een gedegen netwerk aanleggen gaat veel verder dan glasvezel aanvragen een router plaatsen en wat access points rondhangen. Het zijn de stappen die hierna komen die ervoor zorgen dat jouw verbinding precies doet wat jij ervan verlangt. Nu, maar ook in de toekomst.

Vanuit de evenementenbranche zijn we er bij GIGTECH aan gewend om feilloze netwerken aan te leggen onder alle denkbare omstandigheden. Die ervaring en de bijbehorende mentaliteit nemen we mee naar alle projecten. De keiharde deadlines waar we voor events mee werken nemen we ook mee naar jouw kantoorpand, camping, school of andere (semi-)vaste locatie. En de betrouwbaarheid van de netwerken die we realiseren voor vaste locaties in de binnenstad, die nemen we ook mee naar jouw afgelegen festivalterrein.

Alle internetoplossingen die wij leveren zijn maatwerk. We komen dan ook graag eerst bij je langs om jouw wensen te bespreken en je locatie in kaart te brengen. Vervolgens verwerken we dit tot een plan van aanpak, waar we na jouw goedkeuring mee aan de slag gaan. Afhankelijk van je locatie werken we met de kabels die al in de grond liggen, vragen we glasvezel aan of zorgen we voor een mast waarmee we met een straalverbinding alsnog een sterk signaal kunnen oppakken.

We leveren alle benodigde apparatuur en de bijbehorende beveiliging, die we vervolgens zo instellen dat jouw eigen gebruikers zorgeloos aan de slag kunnen, maar ongewenste gebruikers worden geweerd. Dit netwerk nemen wij voor je in beheer, zodat jij zeker weet dat je beveiliging up to date is en problemen direct worden verholpen.

Tijdelijke ICT

Voorzieningen

GIGTECH kan op elke plek in Nederland én de rest van Europa een hoogwaardige (internet)verbinding realiseren die aan al jouw eisen voldoet. Vervolgens leggen wij naar wens een compleet en stabiel netwerk aan met vaste en draadloze verbindingen waarop wij onze diensten zoals crowdmanagement of onze slimme sensoren kunnen aanbieden. Dit netwerk wordt nauwkeurig in de gaten gehouden.

Signaleren we problemen? Wij wachten jouw telefoontje niet af, maar gaan gelijk aan de slag en bellen jou naderhand om te melden dat het probleem dat jij nog niet eens hebt opgemerkt al is verholpen.

Permanente ICT
Voorzieningen

Op jouw vaste locatie wil je uiteraard beschikken over een stabiel en veilig netwerk, voor jou en alle andere gebruikers. Of het nu om een bedrijfspand gaat, een groot magazijn of een horecazaak. Wij leveren een betrouwbaar netwerk dat beschermd is tegen uitval en wij houden dit 24 uur per dag voor je in de gaten.

Wij verzorgen dit gehele proces van begin tot eind. Is er nog geen glasvezel? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat dit wordt aangelegd. Na de levering van alle componenten en het opbouwen van het netwerk blijven we betrokken. De veiligheid en stabiliteit van jouw netwerk is onze verantwoordelijkheid. We houden je netwerk up to date en kunnen door 24/7 monitoring direct ingrijpen bij problemen, nog voordat de gebruikers van jouw netwerk hier hinder van ondervinden.

Klantcases

Biddinghuizen

Lowlands

lowlands-alpha 2

Arnhem

GelreDome

GelreDome

Rotterdam

IFFR

IFFR

Onze diensten

Alles begint bij een betrouwbaar netwerk. Het maakt ons niet uit waar jouw project zich bevindt. Dit fundament kunnen wij overal in Europa voor jou verzorgen.

Met onze verbindingen als basis combineren we samen onze aanvullende diensten en apparatuur tot een complete ICT-oplossing op maat. Via één partij, met daarbij één vast aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke.

Of maak een afspraak

We horen graag meer over jouw project en je wensen. Vul dit contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden in kaart te brengen.