Horeca

crowded bar

TIJDELIJKE AANBIEDING: 
Laat ons gratis een eerste luchtkwaliteitmeting in uw pand uitvoeren en ervaar het gemak van onze slimme sensoren!

Maak HIER een afspraak met ons.

Hotels, kroegen, discotheken en restaurants, het zijn allemaal ruimtes waar veel mensen dagelijks samenkomen en waar er veel doorloop is. GIGTECH levert diensten voor kleine cafe’s tot grote hotelketens:

  • Luchtkwaliteit metingen (CO2, temperatuur, luchtvochtigheid) om ‘zodra het weer kan’ alle gasten een gezond leefklimaat aan te bieden.
  • Robuuste Wi-Fi omgevingen voor alle (zakelijke) hotelgasten, voor uw conferentie ruimtes, of gewoon als dienst in uw koffiezaak.
  • Slimme sensoren voor het meten en registreren van waardes die van belang voor duurzaamheid en leefklimaat zoals stroom en water verbruik.
  • VoIP telefonie, voor een kostenefficiente telefonieomgeving voor in hotelkamers, maar ook zeer eenvoudig aan te sluiten voor 1 toestel!
  • Bezoekers tellen, speciale sensoren registreren alle bezoekers die in en uit uw pand of specifieke ruimtes lopen. 
  • Tijdelijke voorzieningen voor noodlokalen, seminars, livestreams of gewoon als tijdelijke opschaling waar dit nodig is.
Ik wil graag meer informatie!

Horeca veilig open voor gasten en personeel

Voor het weer veilig openstellen van de horeca is een goede luchtkwaliteit essentieel. GIGTECH levert hiertoe een zeer laagdrempelige oplossing: slimme sensoren op batterijen (met een batterijduur van 2 jaar) die de CO2 gehalte, temperatuur en luchtvochtigheid kunnen meten. Deze sensoren zijn eenvoudig in elk ruimte te bevestigen. De data wordt via een LoRaWAN verbinding verstuurd naar ons dashboard, waarin alle waardes per lokaal inzichtelijk worden weergegeven. Desgewenst zijn er alarmeringen in te stellen wanneer de waardes bepaalde grenzen overschreiden. Er kan nu actief en preventief actie worden ondernomen op specifieke ruimtes, door simpelweg de ramen open te doen, de bezettingsgraad verminderen. of het ventilatiesysteem zijn werk te laten doen. Alle data wordt opgeslagen en kan achteraf in overzichtelijke rapporten gepresenteerd worden. Indien er automatische ventilatiesystemen of ramen aanwezig zijn, kan er een brug geprogrammeerd worden tussen beide systemen voor een volledig geautomatiseerde omgeving.

GIGTECH, uw partner voor al uw IT technische vraagstukken

GIGTECH heeft jarenlange ervaring in het bouwen van grootschalige (Wi-Fi) netwerken voor evenementen, beurzen, hotels, en scholengemeenschappen. Als geen ander zijn wij bekend met dagelijks veranderende omstandigheden, wensen of regelgeving. Heeft u een uitdaging met uw (Wi-Fi)verbindingen (u krijgt veel klachten van uw gasten), livestreams, verbindingen tussen audio apparatuur of heeft u simpelweg een IT partij nodig die met u meedenkt wanneer u een opdrachtgever heeft die alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. GIGTECH denkt mee en zoekt altijd de perfecte samenwerking tussen beide partijen op. Wij gebruiken enkel betaalbare apparatuur van hoge kwaliteit en leveren flexibele en meedenkende IT support medewerkers. Wij hebben collega’s die het fijn vinden op de festivalweide het liefst hun werk doen en collega’s dit zich in de hospitality als een vis in het water voelen.

Schuiven naar boven