Vliegende start van de zomer

Hoewel het zomerseizoen al begonnen is begint de echte drukte traditioneel begin juni. GIGTECH heeft meteen een vliegende start gemaakt met 2 grote evenementen in één weekend: de 3e editie van The Flying Dutch in Amsterdam en alweer de 48e editie van het Pinkpop festival in Landgraaf.

Beide evenementen zijn zonder enige vorm van storing of uitval in de aangelegde IT netwerken verlopen, een mooie prestatie van de opbouwteams en de engineers. Voor Buro Pinkpop heeft GIGTECH weer de volledige IT dienstverlening verzorgd. Internet voor productie, pers, artiesten en alle leveranciers als camerabeveiliging, het control center, RTV partijen, ticketing en betaalsystemen. Ook dit jaar KPN weer aanwezig als sponsor voor het terreindekkende WiFi netwerk dat door GIGTECH is aangelegd.

Voor ALDA heeft GIGTECH bij The Flying Dutch in Amsterdam de betaalsystemen aangesloten, toegangcontrole en WiFi voor de gasten, samen met productionele WiFi, sponsoractivaties en de verbindingen voor de livestream van het evenement in het Olympisch stadion.

Een geslaagd en bovenal zonnig weekend, wat een goed vooruitzicht is voor een mooie en drukke zomer.

Vliegende start van de zomer
Schuiven naar boven