Onderwijs

classroom

TIJDELIJKE AANBIEDING: 
Laat ons gratis een eerste luchtkwaliteitmeting in uw pand uitvoeren en ervaar het gemak van onze slimme sensoren!

Maak HIER een afspraak met ons.

Scholen, universiteiten en mediatheken, het zijn allemaal ruimtes waar veel mensen dagelijks in samenkomen en langdurig verblijven. GIGTECH levert diensten die perfect aansluiten op de behoeftes van het onderwijs:

  • Luchtkwaliteit metingen (CO2, temperatuur, luchtvochtigheid) om weer veilig in de klassen te zitten die voldoende geventileerd zijn.
  • Robuuste Wi-Fi omgevingen voor het verzorgen van snelle en stabiele verbindingen voor alle devices.
  • Slimme sensoren voor het meten en registreren van waardes die van belang voor duurzaamheid en leefklimaat zoals stroom en water verbruik.
  • VoIP telefonie, voor een kostenefficiente telefonieomgeving op basis van IP
  • Systeembeheer waarbij wij het kernnetwerk en alle essentiele servers beheren zodat de IT afdeling zich volledig op de gebruikers kan richten.
  • Tijdelijke voorzieningen voor noodlokalen, seminars, livestreams of gewoon als tijdelijke opschaling waar dit nodig is.
Ik wil graag meer informatie!

Subsidie mogelijk voor het onderwijs

het weer veilig openstellen van scholen is een goede luchtkwaliteit essentieel. De overheid stelt de zogeheten SUVIS subsidie beschikbaar zodat elke school zijn luchtkwaliteit kan verbeteren. GIGTECH levert hiertoe een zeer laagdrempelige oplossing: slimme sensoren op batterijen (met een batterijduur van 2 jaar) die de CO2 gehalte, temperatuur en luchtvochtigheid kunnen meten. Deze sensoren zijn eenvoudig in elk lokaal te bevestigen. De data wordt via een LoRaWAN verbinding verstuurd naar ons dashboard, waarin alle waardes per lokaal inzichtelijk worden weergegeven. Desgewenst zijn er alarmeringen in te stellen wanneer de waardes bepaalde grenzen overschreiden. Er kan nu actief en preventief actie worden ondernomen op specifieke ruimtes, door simpelweg de ramen open te doen of zelfs het lokaal te ontruimen. Alle data wordt opgeslagen en kan achteraf in overzichtelijke rapporten gepresenteerd worden. Indien er automatische ventilatiesystemen of ramen aanwezig zijn, kan er een brug geprogrammeerd worden tussen beide systemen voor een volledig geautomatiseerde omgeving.

GIGTECH, uw partner voor al uw IT technische vraagstukken

GIGTECH heeft jarenlange ervaring in het bouwen van grootschalige (Wi-Fi) netwerken voor evenementen, beurzen, theaters en poppodia. Als geen ander zijn wij bekend met dagelijks veranderende omstandigheden, wensen of regelgeving. Heeft u een uitdaging met de (Wi-Fi)verbindingen en de systemen waar uw studenten en medewerkers dagelijks gebruik van maken? Wij hebben de perfecte oplossing voor schoolgebouwen en universiteiten. Betaalbare apparatuur, hoge kwaliteit en een uitstekende en meedenkende support afdeling. Samen met de ITer of facilitair beheerder werken we aan de beste oplossing voor uw omgeving. 

Schuiven naar boven