Vacatures bij GIGTECH!

Netwerk- Systeem Engineer (Fulltime)

Ter aanvulling van ons Network Operations Center heeft GIGTECH per direct een vacature voor de functie van: Netwerk- Systeem Engineer. In deze functie beheer je de netwerken en systemen op onze klantlocaties en ondersteun je hen met al hun IT gerelateerde vragen. Daarnaast ga je met regelmaat bij klanten op bezoek voor uiteenlopende werkzaamheden en migratietrajecten en ondersteun je onze engineers bij het ontwerpen en bouwen van onze evenementennetwerken.. Lees verder!

Support Engineer (fulltime)

Ter ondersteuning van onze supportdesk zowel op kantoor als bij onze klanten heeft GIGTECH per direct een vacature voor de functie van: Support Engineer. In deze functie ondersteun je onze vaste klanten met al hun IT gerelateerde vragen én ga je met regelmaat bij klanten op bezoek voor on-site support of het ondersteunen bij migratietrajecten. Lees verder!

Infracrew (freelance)

In deze functie werk je projectmatig actief mee aan de opbouw van onze projecten waarbij je UTP en glaskabels trekt, netwerkapparatuur plaatst en aansluit en Wi-Fi- en straalzender apparatuur ophangt en uitricht. Je werkt onder leiding van de Site Manager en houdt nauw contact met de Netwerk Engineers. Lees meer!

Meewerkend Sitemanager (freelance)

In deze functie ben je projectmatig verantwoordelijk voor het in goede banen leiden én opleveren van onze projecten en werkzaamheden op locatie. Lees meer!

Netwerk Engineer (freelance)

In deze functie ben je projectmatig verantwoordelijk voor het ontwerpen, opbouwen, configureren en beheren van de netwerken die GIGTECH bouwt voor haar klanten. Je werkt per project onder leiding van de Projectleider en onderhoudt nauw contact met de Site Manager en het vaste team van Netwerk Engineers. Lees meer!

Open sollicitatie

GIGTECH is altijd opzoek naar enthousiaste medewerkers met affiniteit in IT en ruime ervaring in de evenementenbranche en culturele sector voor ondersteuning van onze projecten. Stuur je CV samen met een motivatie naar: vacature@gigtech.nl

Wil je graag bij GIGTECH werken, houd dan deze pagina en Linkedin in de gaten voor actuele vacatures voor onze overige functies.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.