GIGTECH op Eurosonic

Het muziekjaar begint traditioneel met het Eurosonic Noorderslag festival in Groningen. GIGTECH levert in opdracht van de festival organisatie wederom de verbindingen voor de vele locaties die het festival aandoet in de oude stad. De kou en de vele buitenlocaties zorgen voor een bijzondere opzet waar de techniek van GIGTECH het beste uit de verf komt. Met verwarmde containers waarin apparatuur droog staat zijn ook deze locaties voorzien van een stabiel werkend netwerk.

Naast het alom aanwezige cashless betaal systeem worden ook de vele werkplekken voor productie en bezoekers, WiFi voor de conferentieruimtes, artiesten en hotelschepen voorzien van verbinding, kriskras door het hele centrum. Alle systemen worden in korte tijd uitgerold, aangesloten en centraal gemonitored. Onverhoopte uitval wordt direct opgemerkt zodat wij snel ter plaatse kunnen komen om het probleem op te lossen.

Dankzij diverse reclameuitingen en de opvallende containers kan niemand meer om GIGTECH heen tijdens dit evenement. Op vrijdag om 16:30 neemt collega Andrew Rijnbeek plaats in het panel ‘Keep your event online – internet as ‘commodity’. Hierin wordt ingegaan op het belang van automatisering op evenementen, en welke technologische ontwikkelingen er allemaal aankomen. Kom vooral langs, laat je informeren en ontmoet ons team na het panel als je meer wilt horen over wat wij kunnen betekenen voor uw evenement.

GIGTECH op Eurosonic
Schuiven naar boven