Hybride Wi-Fi oplossingen voor de camping

Met de zomer in aantocht stromen de reserveringen op de campings ook weer binnen. Bij deze keuze voor een camping wordt steeds vaker de aanwezigheid en kwaliteit van het Wi-Fi netwerk meegewogen. Veel mensen kijken ‘s avonds graag Netflix of gebruiken hun TV app om televisie op hun telefoon of laptop te kijken. Een goed werkend Wi-Fi netwerk zorgt daarvoor écht voor tevreden gasten.

Camping Wi-Fi

Afgelopen dagen heeft GIGTECH op Camping Duinhoeve het Wi-Fi netwerk weer uitgebreid om alle zomergasten te voorzien van een perfect werkende internetverbinding. Door het aanleggen van een fijnmazig netwerk is er dekking tot in de verste uithoeken van het terrein.

Het netwerk wordt continu in de gaten gehouden; functioneert alle apparatuur nog? Is het voldoende bandbreedte voor alle gasten? Krijgt de apparatuur het niet té warm? Bij onverhoopte problemen trekken wij aan de bel, en lossen we het samen op.

De Duinhoeve is heel het jaar geopend. Hier komt de unieke dienstverlening van GIGTECH het beste uit de verf. Wij leveren en beheren het gehele jaar door het basis Wi-Fi netwerk voor de jaargasten en de kantoren van de camping. Zodra de zomer zich aandient, breiden wij snel en eenvoudig het netwerk uit op plekken waar het dat jaar nodig is. Een kostenefficiënte hybride oplossing!

GIGTECH levert voor elke situatie en voor elk budget een passende oplossing. Wij adviseren graag over de mogelijkheden voor uw camping, bungalowpark of jachthaven.

Hybride Wi-Fi oplossingen voor de camping
Schuiven naar boven