Nieuws

Wat een weekend!

28 juni 2017

GIGTECH beleefde zijn drukste weekend ooit, in totaal 5 evenementen zijn in 1 weekend voorzien van perfecte verbindingen! Het weer werkte dit jaar gelukkig mee, zodat alles tijdig en kundig kon worden opgeleverd:

A Campingflight Down The Rabbit Hole was dit jaar met zijn 4e editie weer een groot succes. GIGTECH leverde de complete IT infrastructuur, van productie internet, verbinden van alle security en hitte camera's tot publieks WiFi voor KPN, verbindingen voor livestreams en verbindingen voor kassa's in de barren.

Voor het 2e jaar op rij voorziet GIGTECH de verbindingen ten behoeve van het camera toezicht bij de festiviteiten van de TT in Assen. Hiermee krijgen de diensten zicht op de belangrijkste bezoekerstromen in de stad tijdens het festival.

Celine Dion heeft een groots optreden gegeven in het Gelredome. GIGTECH is al sinds de invoering van het Gelredome Wallet systeem de leverancier van het betaalnetwerk, en draagt bij deze evenementen ook zorg voor de extra verbindingen die nodig zijn voor de barren in de hal en buiten op het voorplein. Ook mobiele verkooppunten worden door middel van WiFi aangesloten aan het totale netwerk.

 

GIGTECH heeft ook nieuwe klanten mogen verwelkomen dit jaar:

Het was voor ons een eer om op de 25e verjaardag van JERA on Air het festival van een goede verbinding te mogen voorzien. De verbindingsproblemen die het festival altijd heeft gehad zijn meteen verholpen, waardoor kaartverkoop, toegangscontrole maar ook social media soepel en vlekkeloos hebben kunnen werken.

Op het strand bij Bloemendaal vond het Surfana festival plaats. Hierbij werd gebruik gemaakt van een eenvoudig maar zeer modern en effectief betaal systeem. GIGTECH heeft hiervoor in de duinen een dekkend WiFi netwerk aangelegd zodat alle betaalpunten, werkend op IPad's, met het internet verbonden werden. Daarnaast werd meteen het productie team meegenomen zodat ook zij met een goede verbinding konden werken.

Ondertussen is ook de opbouw van Concert At Sea in Brouwersdam begonnen, waarbij het productie team aldaar meteen vlot kon werken op de glasvezelverbinding. En sinds februari draait de zeer succesvolle Harry Potter tentoonstelling bij de CineMEC in Utrecht waarbij GIGTECH alle (WiFi)verbindingen in een semi-permanente situatie heeft aangelegd.

De zomer is nog niet voorbij, maar alvast heel goed begonnen.

 

 

terug naar overzicht
NLoverview