Nieuws

Nieuw seizoen, nieuwe vacatures!

07 december 2017

Met het nieuwe seizoen voor de deur heeft GIGTECH weer een aantal vacatures. Wij zoeken door de uitbreiding van het aantal opdrachten opnieuw zelfstandige evenementen professionals om ons team te versterken met de aankomende drukte!

Wij hebben een mooie plek voor een freelance network engineer om ons team van techneuten te versterken! Weet jij alles van netwerken, security en WiFi?! Vind je het niet erg om in de zomermaanden buiten keihard aan de slag te gaan voor spraakmakende festivals? Dit is je kans om bij het leukste evenemententeam van Nederland te komen werken, in een omgeving waar innovatie en het leveren van kwaliteit onze speerpunten zijn.

Ook voor het infra crew team zijn wij weer op zoek naar nieuwe leden. De infra crew is voor ons de motor van het bedrijf. Je trekt kabels, plaatst onze switches, hangt de WiFi zenders op en richt onze straalverbindingen uit. Kortom, je bouwt het hele netwerk voor onze klanten op! Belangrijk is dat je beschikt over aantoonbare ervaring met het werken op evenementen als bijvoorbeeld site crew, stage hand, geluids- of lichttechnicus. Verder heb je een sterke affiniteit met ICT in brede zin.

Voor alle functies geldt dat deze op projectbasis zijn voor zelfstandigen.
Interesse? klik op de links voor de vacature tekst en reageer naar vacature@gigtech.nl.
Ken je iemand die perfect in ons plaatje past? Please share!

terug naar overzicht
10151191_245575398961018_455642064_n